Dekriminalizácia marihuany na Slovensku

Ty čo chcu nech to fajčia a ty čo nechu nech nebrania tym čo to chcu. Neoplati za zatvarat mladích pre gramec na vlastnu spotrebu hned do vezenia. ::::::::Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, začaté trestné stíhanie súvisí so zaistením sušiny marihuany, ktorú objavili muži zákona u 19-ročného mladíka na sklonku januára tohto roka, keď ho kontrolovali pri bytovom dome na Ul. dargovských hrdinov v Humennom.

Zaistená sušina zabalená v igelitovom vrecúšku vážila približne 690 miligramov.

"Z uvedeného množstva by bolo možné vyrobiť minimálne dve obvykle jednorazové dávky drogy. Martin teda neoprávnene prechovával pre vlastnú potrebu omamnú a psychotropnú látku," povedala Migaľová.

Humenčanovi hrozí pre uvedené trestné stíhanie až trojročné väzenie. Stíhaný je na slobode.

Charlie Smoker    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Charlie Smoker na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.