STOP CIRKUSOM SO ZVIERATMI!

"Je jednoduche využívat niekoho kto NEPREHOVORÍ!"

V mnohých štátoch i mestách na svete sú už cirkusy so zvieratami úplne zakázané. Moja požiadavka nie je len protestom proti ťažkým tortúram, drezúre, transportom a neslobode zvierat v cirkusoch, ale chcem v tomto smere ovplyvniť aj postoj rodičov voči deťom. Svet dospelých by nemal odvracať zrak pred krutosťou, ponúkať pseudozábavu takéhoto druhu svojim deťom a akceptovať ju. To, že mesto Žilina odmieta ďalej robiť cirkusom so zvieratami reklamu, je významný krok na ceste k celkovému zákazu vystupovania divo žijúcich zvierat v cirkusoch

Takéto pútače prevádzkovateľ akcie umiestňoval mnohokrát v rozpore s jasne stanovenými pravidlami a takmer vždy negatívne ohlasy občanov, účastníkov cestnej premávky či dopravnej polície.

Svojim podpisom splnomocňujem - na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.