zrušenie štátnej karantény

Nakoľko predošlú petíciu zmiatli zo stola,rozhodla som sa to skúsiť sama.Prosím všetkých,ktorí nesúhlasia so štátnou karanténou,aby sa pridali a vyjadrili sme svoj názor našej vláde. Naši rodinný prískušníci predsa niesú odsúdení zločinci a nikto nemá právo ich niekde držať proti svojej vôli.(§ 183 trestného zákona o omedzovaní osobnej slobody).Nevyhovujúce podmienky,ktoré spočívajú z jednej izby,nemožnosti pohybu a hlavne platenie si "neželaného hotela" a trvajú aj viac ako 14 dní aj v prípade,že repetriantom nič nie je.Žiadame vládu SR o zrušenie štátnej karantény pre všetkých občanov pracujúcich v zahraničí, pretože je to v rozpore s ľudskými právami.

Michaela Dličková    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Michaela Dličková na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.