Zrušenie používania nového loga mesta Trnava

Žiadame mesto Trnava o stiahnutie nového loga, ktoré zverejnili prostredníctvom Facebooku a oficiálnej stránky mesta Trnava dňa 1.5.2022. Toto žiadame z dôvodu, že logo a jeho podoby pôsobia ako plagiát, v mnohých prípadoch pripomína skôr známe cigarety. Nové logo nepripomína kráľovské mesto Trnava, ako to autori prípadne odborná komisia prezentuje. V logu chýba akási dominanta, ktorá by jasne identifikovala, že sa jedná o Trnavu.

Aj z týchto dôvodov, ktoré boli zozbierané z názorov obyvateľov mesta Trnava, žiadame o stiahnutie loga a jeho prehodnotenie.

PhDr. Michal Lipovský, MBA    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem PhDr. Michal Lipovský, MBA na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.