ZÁKAZ FAJČENIA V A PRI V REŠTAURÁCIÁCH, KRČMÁCH, BAROCH, KAVIARNIACH A OSTATNÝCH VEREJNÝCH PRIESTRANSTVÁCH

fajcenie.jpgSte za to, aby bol v Slovenskej republike protifajčiarský zákon ako v Českej republike a v západnej Európe? Budeme chrániť pľúca nefajčiarov a v nemocniciach bude menej prípadov rakoviny pľúc. Súčasný zákon nedostatočne ochraňuje nefajčiarov. Dokážme, že niesme zvedaví na dýchanie nikotínu a už vôbec nie z cudzej cigarety. Prosím, podpíšte túto petíciu. Sme vďačný za každý podpis, pretože každý jeden sa ráta. Prosím, takisto potvrďte svoj podpis kliknutím na tlačítko ,,Áno, podpisoval som túto petíciu´´ vo vašej elektronickej pošte medzi prijatými e-mailmi. Nezabudnite o tejto petícii povedať vaším priateľom.

Svojim podpisom oprávňujem Samuel na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.