PETÍCIA=> ZÁKAZ dávania maturitných vysvedčení študentom, ktorí kvôli COVID-19 nemuseli robiť skúšky a napriek tomu maturitu dostali!

Chcem Vás pekne poprosit, aby ste podporili túto petíciu, ktorá podľa mňa nie je spravodlivo a zaslúžene daná študentom, ktorí nerobili/ neprešli poriadne maturitnou skúškou (kvôli COVID-19), ako študenti pred KORONOU, ktorí si ňou museli poriadne prejsť, aby dostali maturitné vysvedčenie! A čo sa týka praktických skúšok, to má byť dostatočná skúška?! NA MATURITNÉ VYSVEDČENIE, TAKÁTO SKÚŠKA URČITE NESTAČÍ! A ČO SA TÝKA MATURITNÝCH VYSVEDČENÍ, KTORÉ SA "ROZDALI ZADARMO" MINULÝ ŠKOLSKÝ ROK, NEMALI BY BYŤ UZNANÉ, ALE NAOPAK, MALI BY SA POVAŽOVAŤ ZA NEPLATNÉ!! Ak má byť maturita z min. šk. roku platná, musí sa dať "preskúšať" v novo stanovený termín.

Mishella Pavelová    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Mishella Pavelová na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.