Záchrana lesov

Zakázať svojvoľný výrub stromov a porušovateľov prísne sankcionovať.Zákaz výrubu stromov musí sa dotýkať lesa,parkov,solitérov v prírode,pri potokoch ,pastvinách,záhradach..Existuje síce vyhláška,ale je bezzubá a ako vidno z doterajších skúsenností viď/Koliba/v  Bratislave je neúčinná.Zvýšiť počet vysadených stromov, všetkými možnými spôsobmi,akciami  i individuálnými iniciatívami,všade kde je to možné.Zalesniť hlavne holé kopce,doliny a miesta ohrozené eróziou.Les je hlavným zadržovateľom vodných zrážok.Ak budeme tento zákaz ignorovať,bude narástať  počet prívalových vôd,ktoré budú ohrozovať  naše mestá,obce,osady  usadlosti.Zaniknú postupne pramene v horských oblastiach,vyschnú hlbené studne.Lesy  ovplyvňujú ráz počasia .

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.

Dostanete e-mail s odkazom na potvrdenie vášho podpisu. Skontrolujte si doručené správy (aj priečinok so spamom).