Za zotrvanie odborníkov vo svojich funkciách

Posledná situácia s odvolaním ďalšej odborníčky, tento krát generálnej riaditeľky Fakultnej nemocnice s poliklinikou F.D. Roosevelta v Banskej Bystrici, Miriam Lapuníkovej, nás nenechala chladnými, nakoľko pani riaditeľku v o.z. MOJE SLOVENSKO poznáme, viedli sme s ňou dialóg o vízii Slovenska a považujeme ju za správnu osobu na tomto poste.

Vyzývame preto Vládu SR, aby prestala nahrádzať odborníkov na správnych miestach nekompetentnými ľuďmi, neposielala políciu na odborníkov s cieľom vystrašiť a poškodiť ich dobrú povesť. My, ľudia, ktorí milujú Slovensko, a ktorí sa snažia tvoriť hodnoty každým dňom, vyzývame Vládu SR, aby neničila to, čo sme už vytvorili, ale aby pomohla odborníkom zlepšovať Slovensko.

Zároveň vyzývame Vládu SR, aby konala a začala zhromažďovať názory odborníkov ale aj širokej verejnosti k vytvoreniu plánu o budúcnosti Slovenska. Čakajú nás mnohé problémy, ktoré si ťaháme už 30 rokov, no čakajú nás aj nové problémy. My sme spoločne s Vami už víziu vytvorili, teraz sú na rade politici s kompetenciami. slovenskysen.sk

81176903_10157764937865970_6264577665164902400_o.png

MOJE SLOVENSKO    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem MOJE SLOVENSKO na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.