Za Maturitu 2022

V dnešnej dobe si študenti neuvedomujú o čo všetko by prišli ak by im bola odoprená ďalšia maturita.Ja ako hrdý minuloročný maturant som bol veľmi sklamaný že som si maturitu napísať nemohol ale zdravie mám len jedno a v tejto covidovej dobe si ho treba chrániť 🦠😷. Bohužiaľ súčasný študenti stredných škôl sa viac flakaju vonku kde pijú, fajčia a kto vie aké zverstvá tam ešte stvárajú najhoršie je na tom to že nedodržujú protipandemicke opatrenia 😮. Teraz však nastáva otázka za všetky drobné mali by mat tohtoročný maturanti normálnu maturitu ? Odpoveď je veľmi jednoduchá ba dokonca by som ju nazval prostou: Ano mali!!!

Dôvod je veľmi jednoduchý, učíte ste si všimli že žiaci poripade vaše ratolesti trávia na mobilných zariadeniach extrémne veľa času to úplne chápem ak by ho používali na vzdelávanie ... Ale oni to namiesto toho používajú na písanie na instagram a prosenie o zrušenie maturít nášho Ministra Školstva 🐗.

Ak by venovali toľko úsilia do učenia ako do IG tak by takéto problémy vôbec riešiť nemuseli.

Preto je môj postoj k maturitami rázny a striktný niekto by ho doknonca mohol nazvať nemenný.

Ak som to zvládol ja zvládnete to aj vy.

Braňo nedaj sa tak ľahko ako posledné dva roky je to pre nich skúška do života ktorou si musí každý prejsť, do teraz som sklamaný že ja som maturovať nemohol dopraj to aspoň im 😇☺️.

#vakcína

Michael Mato- Minuloročný maturant (2021)

📚📖📔📚📕

Michael Mato- Maturnat(2021)    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Michael Mato- Maturnat(2021) na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.