Vytvorenie enduro parkov

My,enduro nadšenci,máme za to,že vytvorenie enduro parkov by nemalo pozitívny dopad len na ilegálne jazdenie v lese,ale aj by sa zlepšila ekonomika SR,z ktorej by sa mohlo prispievať na obnovu lesov.Enduro má hlbokú históriu a je nemysliteľné aby toto motorové hobby uplne zakázali.Preto podpíšte túto petíciu,možno aj váš podpis pohne ľady.

,,Ak chceme aby z našich detí neboli polená modernej doby,dovoľme im spoznať krásu endura a zároveň ich naučíme pokore voči prírode!"

K petícii pripájam,že by mali byť lesy v ktorých by ľudia mohli pokojne kempovať (bez duniacých motorov,lesy na kempovanie by mali byť ďaleko od enduro parkov).

Taktiež by sa mohli v enduro parkoch zaviesť offroadové centrá kam by mohli jazdiť offroadoví nadšenci bez toho,aby sa enduro bilo o miesto v lese s offroadom.Určite sa nájde kompromis

LIFE-of-ENDURO    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem LIFE-of-ENDURO na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.