Výstavba bytového domu Holíč ul. Márie Terézie

My, dolupodpísaní občania, vyjadrujeme svoj nesúhlas so zámerom výstavby bytovky na parcele číslo 927/17 v k.ú. Holíč...

Poukazujeme na to, že podľa § 34 stavebného zákona je účastníkom územného konania o umiestnení stavby fyzická osoba, ktorých vlastnícke alebo iné práva k pozemkom alebo stavbám, ako aj k susedným pozemkom a stavbám vrátane bytov môžu byť rozhodnutím priamo dotknuté, pričom platí, že účastníkom konania je osoba dovtedy pokiaľ sa nepreukáže (rozhodnutím príslušného orgánu) opak. Z pohľadu na katastrálnu mapu, ale i zo samotnej prípadnej obhliadky na mieste činu je zrejmé, že my ako vlastníci parciel C 927/266, 927/260, 927/265, 927/262,927/20,  927/261, ktoré sa nachádzajú v priamej blízkosti navrhovanej stavby budeme priamo dotknutí či už jej realizáciou, ale tiež samotnou existenciou.

žiadame

1.Odmietnutie zámeru výstavby bytovky na parcele číslo 927/17,

2. Odmietame narušovanie súkromia a znižovania komfortu bývania už postavených rodinných domov, ktoré by boli súbežne s bytovkou, hrozí zvýšená premávka motorových vozidiel

Screenshot_20210303-114706.pngScreenshot_20210305-1840502.png

Martin Hanzalík, Boris Vincek    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Martin Hanzalík, Boris Vincek na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.