VŠETKÝM ROVNAKÝM DIELOM!

Sme končiaci študenti vysokých škôl a cítime krivdu a nespravodlivosť zo strany MŠ voči nám. Chceli by sme, aby sa aj na nás bral ohľad.

Základným školám sa zrušilo hodnotenie, žiaci ho dostávajú slovne a deviatakom sa zrušili monitory. Maturantom MŠ odpustilo internú aj extrenú formu maturít.

Vysokoškolákom? Nič. Hoci, semester sa nám predĺžil,rovnako aj dátum odovdzania záverečných prác, ale má to háčik. Neotvorili sa nám žiadne knižnice, iba nám poskytli rešeršné služby zdarma, ktoré sme už vyhotovené dávno mali.

Ak študenti maturitných ročníkov nemali vhodné podmienky na to, aby odpovedali online- formou, prečo sa automaticky predpokladá, že my ich vhodné máme? Prečo nám nedokážu ohodnotiť bakalárske/diplomové práce bez toho, aby sme ich museli online obhajovať? Nie každý študent VŠ totižto má vybavenie na to, aby bez problémov absolvoval online-objahobu/ online štátnu skúšku. Myslíme si, že by to bolo fér. Súhlasíte?

Svojim podpisom splnomocňujem študenti na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.