Úprava terénu na Latorickej ul. v Bratislave - ZASTAVENIE výstavby pumptrackovej dráhy

My, dolu podpísaní občania, a najmá obyvatelia Latorickej ulice žiadame, aby sa IHNEĎ zastavila výstavba plánovanej pumptrackovej dráhy. Pred  jej výstavbou na Latorickej ulici v Bratislave žiadame, aby sa vopred viedla komunikácia s dotknutými obyvateľmi  priľahlej oblasti v dôsledku výrazneho zhoršenia kvality života. Dôvody, ktoré nás vedú k tejto požiadavke, sú nasledovné:

- premena sa nezakladá na uzemnom pláne Podunajských Biskupic o ktorých paradoxne nerozhoduje Stavebný úrad Podunajské Biskupice ale rozhoduje Stavebný úrad Vrakuňa!

- Na území Vrakune už stojí jedna pumptracková dráha - ALE mimo zastavenej oblasti!

- ku plánovanej pumptrackovej dráhe nevedie ŽIADNA cyklocesta!

- mestská časť Podunajské Biskupice doteraz nezabezpečila dotknuté územie pred večerným a nočným zhromažďovaním sa podivných individuí, ktoré dlhodobo rušia nočný kľud

- nikde v okoli sa nenachádzajú podobné  kopce, ktoré by podobne využívali všetky vekové katégorie na športové aktivity najmä však najmenšie deti pre ktoré sú najviac obľúbené

- výstavbou sa odstráni aj posledná trocha zelene, ktorá pri tom všetkom asfalte a betóne zostala. V lete ešte viac rozpaleného asfaltu ktorí sa nebude dať vôbec navštevovať.

- peniaze ktoré sa účelovo míňajú na niečo, čo nikomu nepomôže a starostovia sa tvária, že sa ich to vôbec netýka a pritom oni sa pasovali za tých pred voľbami, čo budú počúvať ľudí a riešiť ich problémy.

V neposlednom rade riadenie projektov od stola a hranie sa na mŕtveho chrobáka pri komuníkácii zaváňa s direktívnym riadenim a nieje zrovna tou správnou vizitkou pracovníkov oboch úradov v oboch mestských častiach, ktorí su PLATENÍ Z DANÍ a mali by konať V PROSPECH ĽUDÍ.

Cieľom tejto petície je do začatia prác vyzbierať čo najviac podpisov. Ak sa to podarí žiadame o otvorenú komunikáciu, predstavenie plánu realizácie, štúdiu realizovateľnosti, vplyv na životné prostredie a samozrejme realizaciu až po odsuhlasení najviac dotknutých obyvateľov Latorickej ulice.

Mário Török    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Mário Török na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.