Stop zvyšovaniu daní

My občania Slovenskej republiky žiadame Ministra financií Slovenskej republiky Eduarda Hegera a Premiéra Slovenskej republiky Igora Matoviča aby opustili od myšlienky zvyšovania daní z 15 na 21 % malým a stredným  podnikateľom, ktorí mali zdaniteľné príjmy do 100 000€. Máme za to že v tomto období kedy väčšina malých a stredných podnikov tápa na hranici prežitia, je toto zvýšenie daní nebezpečné pre celkové podnikateľské prostredie na Slovensku.

Taktiež žiadame spomínaných aby opustili od myšlienky zvýšenia dane z nehnuteľností, máme za to že dostupnosť bývania na Slovensku je v súčasnosti veľmi nízka a obávame sa že toto zvýšenie daní bude mať za následok že dostupnosť bývania bude ešte horšia ako doteraz.

Vladimír Schubert    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Vladimír Schubert na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.