Som proti zatváraniu obchodov v nedeľu

ŽIADAM, ABY SA OBCHODY PONECHALI OTVORENÉ V NEDEĽU tak, ako to bolo pre korona krízou. Každý obchodník má právo sa rozhodnúť, či chce otvoriť, alebo nie, a každý zákazník má právo sa rozhodnúť, či chce ísť nakupovať v nedeľu. Nedeľné obraty potvrdzujú, že o nedeľné nákupy záujem je, a bolo by nerozumné sa o tieto príjmy pripraviť v časoch hospodárskej krízy. Teraz je nutné podporiť slovenskú ekonomiku čo najviac, nie posielať túto skupinu zákazníkov nakupovať v nedeľu do zahraničia a pripraviť sa o tento príjem. Neberte v tejto dobe ľudom možnosti,  ako podporiť slovenskú ekonomiku, otvorme túto otázku, keď na to bude správny čas- po hospodárskej kríze.

Preto ŽIADAM O ZNOVUOTVORENIE OBCHODOV V NEDEĽU.

Michaela Tavalyová    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Michaela Tavalyová na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.