Zlepšenie pokrytia mobilným signálom - Slnečnice

Vzhľadom na nedostatočné pokrytie mobilným signálom spoločností O2, Telekom a Orange v lokalite ulíc Žltá, Béžová - Bratislava - zóna Slnečnice Viladomy a priľahlom okolí žiadame uvedených mobilných operátorov o bezodkladné dobudovanie siete blízkych vykrývačov a zabezpečenie štandardných mobilných služieb vrátane bezproblémovej dovolateľnosti na tiesňové linky.

Zároveň žiadame dotknuté štátne a mestské inštitúcie o poskytnutie maximálnej súčinnosti pre skrátenie časového vybavenia potrebnej administratívy na minimum.

Svojim podpisom oprávňujem Milan Svrček na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.