Rodiny v núdzi dostanú 333€

Milé mamičky a ockovia , naše deti niesu rovnaké ako deti v hmotnej núdzi ? Našim deťom netreba kupovať oblečenie , drogériu , stravovanie ? Prečo len štát chce dať rodinám príspevok v hmotnej núdzi . Naše deti nepotrebujú tie peniaze ? Nechcem byť rasistka ale v osadách rodiny majú viacej financie ako niektorá rodina čo pracuje od rána do večera. Ani dôchodci toľko nedostávajú ako oni. A ešte chcete im vláda SR prispieť na každé dieťa 333€ ktoré sú v hmotnej núdzi ? Veľmi pekné ste to poriesili . Matka v hmotnej núdzi v osade má napríklad 8 detí. Na každé jedno dieťa dostane 333€ . Je toto normálne naše detičky nemajú na to nárok lebo niesu v hmotnej núdzi . Ďakujeme vám veľmi pekne Vláda SR.

Mamičky ktoré majú také isté detičky ako v hmotnej núdzi    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Mamičky ktoré majú také isté detičky ako v hmotnej núdzi na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.