Pyro nie je zlocin

My, dolu podpísaní priaznivci futbalových klubov Slovenska, obraciame sa na vedenie Slovenského futbalového zväzu, aby naplnilo ním proklamované heslo „Spojme sa pre futbal“ a často používanú vetu „Futbal sa hrá pre fanúšikov“ a podniklo kroky na legalizáciu pyrotechniky stanovením pravidiel jej bezpečného používania na dotváranie motivujúcej športovej atmosféry na našich futbalových štadiónoch.

Uvedomujeme si, že musia byť nastavené presné a kontrolovateľné pravidlá a podmienky na jej bezpečné použitie. Na ich tvorbe a uvádzaní do praxe sme pripravení aktívne sa podieľať prostredníctvom Asociácie fanúšikov Slovenska a v nej združených fanklubov.

Asociácia fanklubov Slovenska    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Asociácia fanklubov Slovenska na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.