Pomoc Alexie na návrat ku matke a súrodencom.

V mene Alexie prosím vaším podpisom o pomoc a podporu v boji proti nespravodlivosti, ktorá je páchaná na bezbrannom dieťati. Alexia bola proti svojej vôli vytrhnutá z milovanej rodiny, od mamičky, súrodencov, spolužiakov, priateľov. Jediné a najväčšie prianie Alexie je vrátiť sa domov, tam, kde celý život vyrastala, kde to miluje a cíti sa v bezpečí. Pomôžte svojím podpisom vyjadriť súhlas s návratom Alexie ku matke a súrodencom, ktorých  miluje najviac na svete. Pomôžte Alexii po pol roku strachu, trápenia a sĺz byť znovu šťastná, usmiata a spokojná v kruhu svojich blízkych. Dieťa bolo odvezené 1.7.2020 Jozefom Macíkom a jeho partnerkou Veronikou Macíkovou v nočnú hodinu, nedovolili Alexii sa rozlúčiť ani s maminou, ktorú nadovšetko ľúbi. Nemá povolený kontakt s maminou a Alexia po ničom inom netúži, ako sa vrátiť ku svojej rodine, s ktorou strávila celý život. Preto Vás prosím, pomôžte Alexii svojím podpisom, aby sa vrátila ku svojej milujúcej rodine a aby namiesto smútenia a trápenia sa bola opäť šťastná. Ďakujeme.

Svojim podpisom splnomocňujem Monika Dúcka na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.