Poďme zhasnúť ruskú ambasádu v Bratislave

FigoTJfXkAIa_b2_212.jpeg

Aktuálne o Ukrajine: Už niekoľko týždňov čelia ukrajinské mestá a dediny bezprecedentným raketovým útokom zo strany Ruska.

Terčom sú predovšetkým elektrárne, teplárne a vodárne. Táto nová fáza vojny prináša katastrofické a navyše každodenné dopady na život civilného obyvateľstva. Bez energií a vody sa ocitajú nielen byty, školy a škôlky, obchody a výrobné závody, ale napríklad aj nemocnice. Rusko sa evidentne rozhodlo zlomiť Ukrajinu tmou a mrazom. Z hľadiska vyššieho mravného princípu žiadame príslušných distribútorov energií, aby dali ruským diplomatom v Bratislave ochutnať ich vlastnú medicínu. Žiadame odpojenie všetkých budov v majetku Ruskej federácie od plynu, vody a elektrickej energie. (Pripájame sa k obdobnej iniciatíve Dárek pro Putina našich českých priateľov z Prahy.)

FB stránka: Aktuálne o Ukrajine

Aktuálne o Ukrajine    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Aktuálne o Ukrajine na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.