#Podpisujem

ECD7553C-D114-47AC-9E9C-E2EC1DDFB4D1.PNG

Vážená pani prezidentka, pán predseda vlády SR,

pred niekoľkými týždňami sme približne 150 rodinám rozdelili sumu 1.123.000 eur na zdravotnícke pomôcky, liečbu a lieky, ktoré im nepreplatili poisťovne. Je to len omrvinka rodín, ktoré potrebujú okamžitú pomoc. Medzi nami na Slovensku žijú rodiny, ktoré každý jeden deň, každú hodinu a minútu bojujú o zdravie svojich blízkych a už nevládzu. Štát sa k nim škaredo obracia chrbtom.

Preto vás my, občania Slovenskej republiky, touto petíciou žiadame o akútne zriadenie fondu pomoci a o okamžité preplatenie liečby, liekov a zdravotných pomôcok všetkým rodinám, ktoré to na Slovensku dokázateľne potrebujú. O zdraví majú rozhodovať lekári a nie úradníci. A štát musí nájsť dostatok financií na pomoc pre svojich občanov.

V období, kedy celý svet bojuje s pandémiou, musíte zachrániť tisíce slovenských rodín. Zdravie musí byť najvyššia hodnota Slovenska. Toto nie je petícia proti niekomu. Toto je petícia za záchranu tisícov rodín na Slovensku.

#Podpisujem

Filip, Mária a Riško Balintovci    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Filip, Mária a Riško Balintovci na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.