Peticia za zrusenie vystavby vyhliadkovej veze na Strbskom Plese

• Priroda, priroda a priroda... Je skvele, ze chceme podporovat cestovny ruch a sama som toho zastancom, ale ako poctivi obcania a ochrancovia nasej pychy - Tatier, musime dodrziavat urcite medze. Stavat vyhliadkove veze tam, kde su tie'veze' nase vrcholy/stity/kopce, je uplne nelogicke a to sa nevyjadrujem o estetickosti tohto projektu. Skusme raz zabudnut na zisky a radsej investovat do sadby stromcekov, aby sa bolo na co pozerat... Tento projekt uz teraz signalizuje nespokojnost ludi po celej krajine. Ziadam Vas preto o prehodnotenie tohto projektu v mene poburenych krajanov. Nebudme znova na posmech celemu svetu.

Alena Dulakova    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Alena Dulakova na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.