Petícia za zrušenie relácie Večera s Havranom

Vážení koncesionári,

keďže platíte koncesionárske poplatky, ooslovujem Vás touto cestou aby ste podporili petíciu za zrušenie relácie RTVS Večera s Havranom. Relácia je neobjektívna, zavádzajúca a nedáva možnosť vyjadriť sa druhej strane k problematike tj. pán moderátor Havran si do relácie pozýva hostí, čo sú názorovo totožne orientovaný ako je on sám. Jednoducho povedané pomer síl diskutérov nie je v rovnováhe a teda divák dostáva častokrát skreslené/nepravdivé informácie ktoré nemá kto vyvrátiť.

Pevne verím že Vám program RTVS nie je ľahostajný a nedovolíte tak aby moderátor "kvalít" pána Havrana mal ďalej možnosť ovplyvňovať nepravdivými informáciami.

Ďakujem za podporu

S pozdravom koncesionár

Ondrej Švárny

Bratislava

Ondrej Švárny    Kontaktujte autora petície

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej Ondrej Švárny vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.