Petícia za zníženie intenzity hluku zvonov na kostolnej veži v Krásne nad Kysucou

Ako občania mesta máme právo na primeranú kvalitu životného prostredia. Mnohí pracujeme na zmeny, staráme sa o domácnosť, deti a svojich blízkych. Je ťažké nájsť potrebný odpočinok, ak každú hodinu dlhšieho intervalu a každú štvrťhodinu kratšieho intervalu od 5:00 do 22:00 odbíjajú zvony vysokej intenzity zvuku.

V súlade so Zákonom č. 85/1990 Zb. o petičnom práve vyzývame poslancov miestneho zastupiteľstva o vykonanie opatrení na zníženie intenzity hluku a periód odbíjania zvonov na veži Kostola svätého Ondreja v Krásne nad Kysucou za účelom vytvorenia akusticky únosnejšieho prostredia pre občanov mesta.

Nikola Jesenská    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Nikola Jesenská na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.