Petícia za záchranu Zelenej vody

My, dolupodpísaní občania Slovenskej republiky - obyvatelia Nového Mesta nad Váhom, využijúc svoje právo podľa č. 27 Ústavy SR  a Zákona č. 85/1990 Zb. o petičnom práve v znení neskorších predpisov, žiadame zástupcov mesta Nové Mesto nad Váhom, aby bezodkladne vypovedali nájomnú zmluvu Zelenej vody s nájomcom BOLT s.r.o., aby začali vymáhať dlžné nájomné a určili dlhodobý plán rozvoja v súčinnosti s návrhmi nás, obyvateľov Nového Mesta nad Váhom.

Viac informácií nájdete postupne aj na:

JUDr. Filip Vavrinčík, Klčové 89/8, Nové Mesto nad Váhom    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem JUDr. Filip Vavrinčík, Klčové 89/8, Nové Mesto nad Váhom na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.