Petícia za záchranu Neurocentra v Národnom ústave detských chorôb

Sme rodičia, ktorí si prešli neľahkou cestou. To, čo sme posledné dni videli a počuli nás nesmierne zarmútilo. Dehonestácia dobrého mena tak úžasného a potrebného  pracoviska akým je Neurocentrum v NÚDCH nemôže skončiť tak, že špičkoví odborníci odídu a naše deti budú musieť chodiť do zahraničia. My sme to šťastie mali, mohli sme ostať na Slovensku, ale čo v prípade ďalších detí? Nezaslúžia si to a nezaslúžia si to ani lekári a lekárky, ale ani sestry a ostatní zdravotníci, ktorí pracujú v Národnom ústave detských chorôb.

Veríme, že aj naša podpora, obyčajných mám a otcov, ktorí nemajú známosti v médiách, ich presvedčí, že sa oplatí bojovať aj proti neférovým praktikám, pretože ide o naše deti a tie si to naozaj nezaslúžia.

Martina Petrášová    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Martina Petrášová na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.