Petícia za okamžitú opravu mosta cez rieku Váh v Komárne

Občania obce Komárno žiadajú neodkladnú a okamžitú opravu mosta cez rieku Váh. Vyznačené dopravné obmedzenie a obchádzka pre nákladné automobily nad 15 ton má kritický dopad na infraštruktúru rozvoja a bežného fungovania mesta a podnikov v ňom. Takéto obmedzenie priamo zasahuje do vykonávania bežných komunálnych služieb napr. smetiarskych spoločností ako aj do zdravého fungovania rozvoja či fungovania podnikateľských subjektov mesta. Takéto zasahovanie do prepojovacieho úseku medzi oboma časťami mesta môže mať likvidačný dopad na mnohé podnikateľské subjekty, ktorých sa obmedzenie priamo v meste Komárno týkajú. Takisto sa týka podnikateľských subjektov, mimo obce Komárno, ktoré tento úsek  pri vnútro- resp. mimoštátnej doprave využívajú.

Svojim podpisom splnomocňujem Oto Bohil na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.