Petícia za odstúpenie prevádzkovateľov karanténnej stanice pre psov vo Vranove nad Topľou

***Svoj podpis prosím potvrďte mailom, inak bude podpis neplatný. Skontrolujte si priečinok spam. Podpis sa potvrdí až po potvrdení linku vo vašej mailovej schránke.***

My, dole podpísaní, ktorým život opustených psov nie je ľahostajný, touto petíciou žiadame mesto Vranov nad Topľou a primátora mesta Jána Ragana o predčasné vypovedanie zmluvy o zabezpečení prevádzky karanténnej stanice a odchyte túlavých zvierat na území mesta Vranov nad Topľou, terajším prevádzkovateľom, vzhľadom na to, že nespĺňajú podmienky ktoré im táto zmluva stanovuje ani tri roky od prevzatia funkcie.

Vedenie mesta Vranov nad Topľou a Regionálna veterinárna a potravinová správa (RVPS) prijali početné sťažnosti od občanov, no aj napriek nevyhovujúcim životným podmienkam zvierat sa rozhodli v tejto veci nekonať v prospech živých tvorov a namiesto toho vyhodnotili podmienky za dostačujúce.

Touto petíciou vyjadrujeme nesúhlas s doterajším chodom KS a postojom vedenia mesta Vranov nad Topľou, ktoré je za vzniknutú situáciu takisto zodpovedné.

Táto petícia bola zostavená vzhliadajúc na zákon č.85/1990 Zb. o petičnom práve a čl.27 zákona č.460/1992 Zb. Ústavy slovenskej republiky.

Členovia petičného výboru:
MSc Jana Zitha, Sídlisko 1. 989/50, 093 01 Vranov nad Topľou
Bc Michaela Bombová, Sídlisko Juh, 1063/22, 093 01 Vranov nad Topľou
MSc Miroslava Kľučárová, Tehelná 1012, 093 03 Vranov nad Topľou

18/10/2021

Aktivisti za walfare a práva zvierat    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Aktivisti za walfare a práva zvierat na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.