Petícia za obnovenie prezenčnej výučby v zimnom semestri 2021/2022 na Ekonomickej univerzite v Bratislave

My, nižšie podpísaní študenti a zamestnanci Ekonomickej univerzity v Bratislave (ďalej len EUBA), požadujeme, aby sa v zimnom semestri akademického roka 2021/2022 uskutočnila prezenčná výučba.

Dúfame, že univerzita má na vedomí aj psychické zdravie, ktoré je nalomené tým, že od marca 2020 sme odkázaný na online formu výučba a priestory VŠ sme navštívili len z dôvodu zápisu na ďalší akademický rok. Socializáciu je veľká časť školy a nedokáže byť nahradená počas online formy výučby. Sociálna izolácia spojená s nedostatkom komunikácie často vedie k niekoľkým problémom duševného zdravia, ako je zvýšený stres, úzkosť a negatívne myšlienky.

Študenti a zamestnanci Ekonomickej univerzity v Bratislave    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Študenti a zamestnanci Ekonomickej univerzity v Bratislave na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.