Petícia za obnovenie ambulancie rýchlej lekárskej pomoci v Kolárove-Petíció a gyors orvosi segítségnyújtásért Gútán

Podpísaní občania, priatelia a návštevníci Kolárova žiadame touto petíciou Ministerstvo zdravotníctva SR o urýchlené obnovenie ambulancie rýchlej lekárskej pomoci (RLP) v Kolárove. Mesto Kolárovo nemá momentálne žiadnu urgentnú zdravotnú starostlivosť zabezpečenú lekárom. To znamená, že v prípade úrazu, náhleho zhoršenia zdravotného stavu či inej kritickej situácie obyvateľov alebo návštevníkov mesta bude kvalifikovaná lekárska pomoc poskytnutá najskôr v rádoch desiatok minút až hodiny od nahlásenia a/alebo s nutným transportom  postihnutého do niektorej z nemocníc v okolitých mestách vo vzdialenosti cca 25 až 30 kilometrov . Dôrazne žiadame Ministerstvo zdravotníctva SR, aby ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci v meste Kolárovo obnovilo okamžite a bez odkladu skôr, ako príde k stratám na životoch a k poškodeniam zdravia, spôsobeným neskorým poskytnutím  lekárskej starostlivosti.

Predseda petičného výboru:

Ing. Béla Halász, Radnótiho 46, 94603 Kolárovo

Členovia:

JUDr. Ing. Iveta Némethová, Ľ. Podjavorinskej 2996/6, 94603 Kolárovo

MUDr. Ildikó Papáčková, Rábska 29, 94603 Kolárovo

Ing. Béla Angyal, Rábska 27, 94603 Kolárovo

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej Béla Halász vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.