Peticia za obmedzenie, zakaz vjazdu, parkovania aut na ceste od Placheho ul. Smer zavora na Vyhliadkovu vezu Devinska Kobyla

Podpisani ziadame aby obec, mesto zamedzilo vyletnikom na Vyhliadkovu vezu Devinska Kobyla, prijazd, parkovanie na ceste pri CHKO pokracovanim Placheho ul. smer zavora  na vyhliadkovu vezu.  Premavka aut  a ich parkovanie  nesmierne ohrozuju bezpecnu rezidencnu zonu, zmysel Chko a turisticku a zahradkarsku zonu v tejto casti.

Podciarkujeme, aby rezidenti a majitelia pozemkov neboli obmedzovani a boli vynati Vynimkou pri pristupe a prejazdoch ulicou a cestou k majetku.

Iniciator peticie    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Iniciator peticie na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.