PETÍCIA PROTI ZRUŠENIU STUŽKOVEJ SLÁVNOSTI 2020!!!

Páni ministri, pán premiér, boli by sme naozaj neradi ak by sa nám, maturantom šk.ročníka 2020/2021, zrušila stužková slávnosť. Dali sme do toho nesmierne množstvo energie, veľa z nášho voľného času a nehovoriac o financiách. Tešili sme sa a chystali na túto jedinečnú udalosť, konajúcu sa raz za život, celé 4 stredoškolské roky. Situáciu, ktorá sa koná na Slovensku berieme s veľkou vážnosťou a zodpovednosťou, ale i napriek tomu namietame a  sme proti zrušeniu stužkovej slávnosti. Všetky hygienické opatrenia by boli dodržané. Boli by sme veľmi radi o prerokovanie a premyslenie návrhu o zrušení! Maturanti 2020/2021

Svojim podpisom splnomocňujem abcdefgh na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.