Petícia proti potláčaniu slobody zvierat: "Volám sa Viktor"

Volám sa Viktor a som somárik ,žijem na dedine v Liptovskom Trnovci č.332 už niekoľko rokov.Stara sa o mňa môj ošetrovatel Slavko,aby som nebol smädný a hladny,nebolo mi zima a mal som čístú maštal.Mám pekny vybeh na luke a rad mám prítomnosť lúdí a najviac ma tešia deti,ktoré ma chodia pozerať. Neviem hovoriť a tak im davam na znamosť ,že ich rad vidím svojim jedinym čo viem a to je iakanie.Robím to aj počas  dňa aj večera.Mojim susedom to vadí ,že im ruším nočný klud a tak na mna napísali sťažnosť starostovi obce.Verte,keby som nebol somar tak by som im povedal,že každe zviera  a hlavne na dedine dáva aj hlasom svoje pocity ,ako pes šteká,kohut kikiríka,mačka mnaučí,ovca bečí,koza méka ....Preto Vás žiadam všetkych,podpíšte tuto petíciu,aby som môhol aj nadalej slobodne iakať a robiť radosť všetkym ,čo ma prídu pozrieťDakujem

Svojim podpisom splnomocňujem Roman Běhal na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.