PETÍCIA NA PODPORU PREZIDENTA BIELORUSKA, ALEXANDRA GRIGORIEVIČA LUKAŠENKA

Vážený pán prezident Alexandr Grigorievič My, národ slovenský, sa dištancujeme od vyhlásenia ministra Korčoka o porušovaní ľudských práv Vašou osobou a chceme Vás ubezpečiť, že máte našu plnú podporu! Západná propaganda s pomocou domácich kolaborantov a oportunistov mala za cieľ vyprovokovať a zahájiť bieloruský majdan, čo sa jej nepodarilo, pretože 80% bieloruských občanov si zvolilo nezávislosť od západu a slobodu občanov Bieloruska, čo sa nepáči vládam EÚ a nosičom proamerickej propagandy ich vodcov. A preto aj naša vláda ústami Ministerstva zahraničných vecí vydala vyhlásenie, za nás bez nás, s čím sa my, občania Slovenska, nestotožňujeme!!! Bieloruský národ si Vás opätovne zvolil za svojho prezidenta, čím dal jasne najavo, že ste pre svoj národ potrebný a žiadaný. Ste správny človek na správnom mieste."

Zlata Pažoureková    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Zlata Pažoureková na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.