Petícia na podporu neobmedzovania financovania kultúry v Ružinove.

Poslanci miestneho zastupiteľstva rozhodli o znížení rozpočtu Cultusu Ružinov na prevádzku o 250.000 E. Toto rozhodnutie postihne najmä tých najslabších a najzraniteľnejších. Deti, mládež a seniorov. Utrpia tanečné a spevácke súbory, záujmové krúžky, športové kluby, seniorské centrá a občianske združenia pôsobiace v Ružinove. Nebude sa môcť pokračovať v postupnej revitalizácii kultúrnych domov. Reálne hrozí ich zatvorenie a prepúšťanie zamestnancov.

CIEĽ: Cieľom petície je zachovať rozpočet Cultusu Ružinov, aby naďalej mohol aspoň v rovnakom rozsahu podporovať kultúrne a vzdelávacie aktivity pre občanov. Preto prosíme vážených poslancov, aby svoje rozhodnutie ešte raz prehodnotili. Ďakujeme.

Petíciu zostavil petičný výbor:

Mgr. art. Zdenka Vaňová Nererová, Grösslingová 38, 811 09 Bratislava

Zdenko Zvara, Družicová 3, 821 03 Bratislava

Mgr. art. Zdenka Vaňová Nererová, Zdenko Zvara    Kontaktujte autora petície

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.