Petícia na podporu neobmedzovania financovania kultúry v Ružinove.

Poslanci miestneho zastupiteľstva rozhodli o znížení rozpočtu Cultusu Ružinov na prevádzku o 250.000 E. Toto rozhodnutie postihne najmä tých najslabších a najzraniteľnejších. Deti, mládež a seniorov. Utrpia tanečné a spevácke súbory, záujmové krúžky, športové kluby, seniorské centrá a občianske združenia pôsobiace v Ružinove. Nebude sa môcť pokračovať v postupnej revitalizácii kultúrnych domov. Reálne hrozí ich zatvorenie a prepúšťanie zamestnancov.

CIEĽ: Cieľom petície je zachovať rozpočet Cultusu Ružinov, aby naďalej mohol aspoň v rovnakom rozsahu podporovať kultúrne a vzdelávacie aktivity pre občanov. Preto prosíme vážených poslancov, aby svoje rozhodnutie ešte raz prehodnotili. Ďakujeme.

Petíciu zostavil petičný výbor:

Mgr. art. Zdenka Vaňová Nererová, Grösslingová 38, 811 09 Bratislava

Zdenko Zvara, Družicová 3, 821 03 Bratislava

Mgr. art. Zdenka Vaňová Nererová, Zdenko Zvara    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Mgr. art. Zdenka Vaňová Nererová, Zdenko Zvara na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.