Navrátenie možnosti odbočiť zo Šancovej na Račiansku ulicu.

Týmto žiadame o navrátenie možnosti odbočiť automobilovej doprave zo Šancovej ulice doprava na Račiansku. V prípade budovania väčšieho ostrovčeka pre chodcov zohľadniť a naďalej zachovať toto odočenie.

Touto uzáverou sa totiž veľkému množstvu motoristov predlížili obchádzkové trasy, ktoré sú už dnes neúnosne preťažené. Okrem veľkých zdržaní, ktoré tieto obchádzky spôsobujú, sa týmto produkuje aj zbytočné množstvo emisií a ešte viac sa preťažujú úseky ako napr. Šancová (od Rač. Mýta hore), Legionárska, Karpatská, Pionierska, ako aj miestne komunikácie v oblasti rodinných domov ako sú Smrečianska, Čajakova, Beskydská.

Nie je pravda, že týmto obmedzením trpia len obyvatelia priľahlých domov, ako to prezentovalo vedenie mesta. Trpí tým celá doprava, ktorá sa týmto úsekom presúva.

IMG_1327.jpgIMG_1328.jpg

Róbert Hubač    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Róbert Hubač na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.