Návrat Slovana Bratislava do Slovenskej extraligy

Richard Lintner po tom, ako ukončil svoju kariéru, sa chce aj naďalej venovať pomoci slovenskému hokeju, k čomu mu budú pomáhať aj ďalší ľudia a hráči zo zlatej éry. Keby sa HC Slovan Bratislava vrátil naspäť, bude opäť väčšia konkurencia v lige a zodvihne to úroveň. Náš hokej by sa postupne za pomoci, ktorá sa chystá, mohol zdvihnúť na vyššiu úroveň. Ako Lintner povedal, keď pomôžeme TERAZ hokeju, jedného dňa nám to vráti. Slovan by teraz možno veľa nezískal, keby sa vrátil, ale treba myslieť do predu a uvažovať, čo tým získať môže. Pokiaľ sa Slovan nevráti, táto strata bude citeľná aj na rozvoji našeho profesionálneho hokeja. Preto žiadam, aby Slovan zvážil návrat do našej extraligy a pomohol našemu hokeju.

ešte pridám jeden článok: http://www.hokejportal.net/?q=clanok/ak-nasmu-hokeju-pomozeme-raz-nam-to-vrati-hovori-karieru-konciaci-richard-lintner/57742

Svojim podpisom splnomocňujem Peter Sudor na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.