Na podporu správneho činu vodiča MHD

Pod túto petíciu sa môžu podpísať všetci, ktorí podporujú vodiča MHD v jeho konaní - obrane cestujúcich a sebaobrane pri situácií popísanej v nasledujúcom článku: http://vas.cas.sk/clanok/9891/vecerna-drama-v-bratislavskej-mhd-sofer-na-vytrznika-s-nozom-namieril-pistol-bola-to-osudna-chyba.html

Každý svojim podpisom vyjadruje podporu vodičovi v jeho konaní a zároveň vyzýva jeho zamestnávateľa, Dopravný podnik Bratislava, a.s., aby sa vodičovi za svoje predchádzajúce vyjadrenia o možnom rozviazaní pracovného pomeru ospravedlnil a vyzýva DPB, a.s. aby sa vodiča patrične zastal a adekvátne ho za jeho odážny čin, pri ktorom ochraňoval zdravie a životy zákazníkov DPB, a.s., svoje vlastné zdravie a život a majetok DPB, a.s. odmenil.

Zároveň žiadame, aby ste túto petíciu čo najviac širili, aby dostali všetci možnosť vyjadriť podporu správnemu činu a zároveň odsúdili vyjadrenie DPB, a.s. o rozviazaní pracovného pomeru s vodičom. Petícia bude doručená Dopravnému podniku Bratislava, a.s., aby si uvedomili správny pohľad verejnosti. Za podporu ďakujeme.