Memorandum občanov SR

Memorandum občanov SR,

my občania SR, ktorí sme sa stali terčom útoku globálnej agendy zo strany nadnárodného riadenia za kolaborácie našich najvyšších štátnych činiteľov a inštitúcií deklarujeme, že SR sa stala neprávnym, protiústavným, totalitným štátom, v ktorom všetky zložky zlyhali a boli namierené proti občanom SR a štát nie je dlhodobo funkčný. Preto vyzývame všetkých občanov SR, aby sa svojim podpisom pridali k tomuto memorandu dajúc tak najavo, že vedia o tejto agende a vyjadrujú s ňou vedomý nesúhlas.

Buďme spoluzakladateľmi nového právneho štátu, Novej slobodnej Slovenskej republiky, ktorá bude zárukou spravodlivej, právnej, občianskej, konceptuálne vedomej spoločnosti, opierajúcej sa o mier vo svete a priateľstvo s Ruskou federáciou a všetkými spriatelenými štátmi sveta.

Za aktivistov SR:

Dagmar Weissabelová

a členovia Aliancie národných síl Slovenska

Hárky Memoranda žiadajte na asistentkamieru@protonmail.com.

na stiahnutie tu:

protesty BA:

Dagmar Weissabelova    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Dagmar Weissabelova na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.