Žiadame o uvalenie väzby a odsudenie Róberta Kaliňáka a Róberta Fica.

• Žiadame o uvalenie väzby na Róberta Kaliňáka a Róberta Fica. Obaja menovaní sú podozriví zo spáchania viacerých trestných činov. Zosnovanie a založenie kriminálnej zločineckej skupiny vedenej Tiborom Gašparom a Norbertom Bodorom. Vydieranie, korupcia, rozkrádanie daní, eurofondov. Róbert Fico býval u daňového podvodníka, mal a zamestnával priateľku na úrade vlády od talianskeho mafiána, okrem toho je podozrivý z korupie a rozsiahlej trestnej činosti ekonomického aj neekonomického charakteru. Robert Kaliňák je tak isto podozrivý z ekonomickej trestnej činnosti, okrem toho je podozrivý, že spolupracoval pri únose občana Vietnamu, taktiež z korupcie. Obaja Róberti su podozriví, že sú riadení ako biele kone kapitálotvornou skupinou vytvorenou z bývalých riadiacich členov komunistickej strany a príslušníkov štátnej bezpečnosti vytvorenou v čase vládnutia Ficovho predchodcu Vladimíra Mečiara. Obaja zločinci musia byť uväznení a vyšetrovaní čím skor aby nenapáchali ďalšiu rozsiahlu trestnú činnosť. Je dôvodné podozrenie, že objednali aj vraždu investigatívneho novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, prípadne sú napojení na skupinu, ktorá túto vraždu naplánovala a objednala.

Július Kovács    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Július Kovács na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.