Podpora projektu Aliancie Stará tržnica

Quoted post

Zvaro

#6 Predmet

2013-01-31 21:54

Sim, ja sa len snazim zistit smerovanie danych ludi. Myslim, ze nie je nic na tom zle, ked si pozriem, ake aktivity vlastne jednotlivy clenovia alebo jednotlive subjekty aliancie maju za sebou. Je to predsa urcite voditko do buducnosti.

Jednoducho neverim, ze ludia ktori sa pocas celeho svojho produktivneho zivota viac ci menej venuju vyhradne alternative, budu vediet, ze co vlastne priemerny Bratislavcan by chcel. Ja to tiez neviem, preto by som v takej zostave rad videl aj niekoho ineho - z menej alternativnych sfer. Ono totiz rovnovaha sa vytvara diverzitou nazorov a tam veru diverzita v podstate ziadna nie je. Zaujat typickeho znudeneho a domasedskeho bratislavcana je neuveritelne tazky oriesok... zbytocne "zelene technologie", dizajnerske trhy, slow food ci fair trade ziadnu pocetnejsiu skupinu ludi nepritiahnu. Kazdopadne blsaky, kde by kazdy mohol doniest cokolvek by fungovat mohli.

Trznica je holt trznica.. neprehanajme to s bocnymi programami a zamerajme sa teda na komerciu, ktoru bratislavcania oblubuju (staci sa pozriet na mnozstvo ludi cez vikendy v odpornom auparku ci avione)

Replies

pavol murin

#7 Re: Predmet

2013-01-31 23:28:33

#6: Zvaro - Predmet 

 Zvaro, myslim, ze sa mylis, ja osobne sa venujem tzv. komercnym projektom mozno viac nez by som chcel. Tzv. preto, lebo ak sa komercnost hodnoti podla poctu navstevnikov alebo podla vysky vybraneho vstupneho /v tom sa asi zhodneme/, potom je najkomercnejsim eventom na Slovensku je festival Pohoda.  Pracoval som aj na "komercnych" Orange Summer Music festivaloch aj na "nekomercnej" Pohode. Rozhodne sa nevenujem vyhradne cely produktivny zivot alternative. Mozem Ta upokojit, ze projekt obnovy Starej Trznice nie je o presadzovani potrieb alternativnej mensiny na ukor vacsiny. Na slovenskom trhu ani nie je mozne delit kulturu na komercnu a nekomercnu, ale iba na taku ktora najde adresata alebo adresata nenajde. Nehladaj v tom ziadnu inu velku vedu.