Podpora projektu Aliancie Stará tržnica

Quoted post

Zvaro

#4 Re: Re: Neviem ci podpisat.. skor nie

2013-01-31 15:01

#3: Sim - Re: Neviem ci podpisat.. skor nie

KC Dunaj = alternativa (prevazne hipstercina, hranicne hudobne zanre a len zopar skutocne viac mainstream akcii, co sa zobrazi na pocte ucastnikov)

Dobry trh = alternativa (kopec mojich znamych bolo raz a stacilo im... knihy, bicykloviny, nausnicky a nejake tie sladkosti a pochutiny.... cize nuda a opat cista hipstercina pre kohokolvek, kto nie je z toho sveta)

 

myslim, ze pokracovat nemusim...

Replies

Sim

#5 Re: Re: Re: Neviem ci podpisat.. skor nie

2013-01-31 15:31:44

#4: Zvaro - Re: Re: Neviem ci podpisat.. skor nie

Nie je to skor o tom, ze sa pokusaju priniest nieco, co este v Bratislave nie je, pripadne je toho velmi malo, aby doplnili moznosti, ktore mesto v ramci kulturneho vyzitia ponuka? To, ze sa takto orientuju ale nemusi znamenat ze sa niecomu mainstreamovejsiemu brania. Sam pises ze v KC Dunaji su aj mainstreamove akcie... aky zmysel by malo urobit dalsi klub s vacsinovou ponukou a nepriniest nieco, co inde zastupene nie je? Okrem toho, akcie v Dunaji byvaju celkom dost hojne navstevovane, tak by bolo mozno fajn sa zamysliet aj nad tym, ci je to stale este "alternativa" co klub ponuka :)

Este jedna vec - to ze sa KC Dunaj a Dobry trh nejak orientuju este vobec neznamena, ze budu chciet iba takto smerovat aj Staru trznicu. To by bol dost chybny usudok, nie? Co sa vsak na zaklade profilov ludi z Aliancie usudit da, je to, ze maju dost skusenosti s aktivitami tohoto druhu (ako usporaduvanie kulturnych eventov), a vedia, ako zabezpecit udrzatelnost takychto akcii, co im dodava kredibilitu.