PETÍCIA: STOP budovaniu 5G sietí na Slovensku

Quoted post


Hosť

#6

2020-11-06 10:04

Ludia sa boja veci, ktorym vobec nerozumeju dufam,ze polovica z vas vypisuje peticiu zo smartphonov a posielaju ju cez 4G siet je to absurdne :) Dufam, ze prestanete vyuzivat internet a vratite sa do lesa/jaskyn a zacnete si tam zit v "bezpeci" mimo spolocnosti ...

Replies

Peter

#7 Re:

2020-11-15 15:57:40

#6: -  

V zivote plati, a velmi casto, ze su medze, nieco ma hranicu minimum a maximu. Napriklad ohen je dobry sluha, ale zly pan. Takisto voda. Bez vody zomries. Ale zomries aj vtedy, ked vypijes vela vody, napriklad 4 litre naraz. Argumentovat dvoma extremami, teda len preto, ze odmietas maximum, ktore uz skodi, tak preto by si mal prestat pouzivat danu vec uplne, je nemiestny.

 

Pekne to vidiet na priklade vody. Ty hovoris, ze len preto, ze niekto nechce vypit 4 litre vody naraz, tak ma prestat vodu pouzivat uplne, a vratit sa do jaskyne. Nie. Uplne postacuje 4G, pretoze 5G nieje dostatocne preskumane, a objavilo sa prilis vela pochybnosti o jeho skodlivom ucinku. Ja ako clovek, ktory nepouziva smartphony vobec, a mobil potrebuje len na SMSky a zakladne volania, som proti akemukolvek zvysovaniu skodlivosti vln, a ziaricov, ktore su rozmiestnovanie medzi nas. Pre mna je to zbytocnost, nechapem, preco by mali za to ludia platit svojim zdravim.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...