PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE

Quoted post


Hosť

#252 Re: Re:

2016-05-14 08:34

#251: - Re:  

 JE to trest. Trest za to ze si si DOVOLIL uzivat auto (vlastnit ho nemusis, ale parkovat niekde musis). Ti ktori auta pouzivaju na podnikanie musia na tuto NOVU DAN najprv zarobit aby ju mohli zaplatit.  Skus to takto: Vojdes do autobusu MHD, zakupis si listok a sofer ta vyhodi ze nema miesto. Tak cakas na dalsi spoj. Zas si kupis listok a zas ta vyhodi a tak dalej..... teraz si za listok dosad parkovaciu kartu. (alebo...vojdes do parkovacieho domu. Nikto ti nepvie ze tam nie je volne a pri odchode MUSIS zaplatit, inak sa von nedostanes) ....To je to co chces? Nestazoval by si sa? Sluzba ZIADNA ale platit treba?

Povedz mi.... kde a komu bezne platis za NIC? Lebo PK ti nezarucuje nic. Je to rovnake ako hadzat peniaze do "vyherneho" automatu a dufat ze naozaj nieco vyhras.... ..este mi to pripomina VYPALNE, alebo aj tu znamu vetu z pysnej princeznej:

ŠEVČE, MÁŠ ZAPLACENÉ DANĚ? A NA PŘÍŠTÍ ROK?!

Replies


Hosť

#253 Re: Re: Re:

2016-05-14 10:02:14

#252: - Re: Re:  

 Podnikanie s tym nic nema, aj ja ako sukromna osoba si musim zarobit. 

Je pravda, ze PK sama osebe nic negarantuje, ale ak sa zamyslite, tak riesenie bolo ponuknute take, ktore ulice uprace - aby sa neparkovalo v zeleni a v rozhladoch krizovatiek a okrem toho sa ziska dalsich X stoviek miest v celom meste a staci premalovat ciary - co nie je dlhodoba zalezitost, verim, ze do 1ho roka sa vsetko zvladnut. A okrem toho PK NIE je povinna. Kto si ju nebude chciet kupit, bude parkovat podstatne dalej od domu. A dalsia vyhoda bude, ze nebudu auta pribudat tak rychlo. Auto za 500-1000€ dnes nie je taky problem kupit, ale takto sa budu musiet potencionalni majitelia zamysliet ci ho aj budu mat kde parkovat.

V PB na stanici vybudovali 21 novych miest, ktore su zadarmo za 0,5miliona eur a su permanentne obsadene - vozidla tam stoja viac ako 5 hodin. Preco asi? Velky darcek od mesta pre 21 vozidiel - nemyslite? 

A este jedna otazka. Kolko parkovacich miest na obyvatela alebo byt alebo osobu ma mesto garantovat a za aku sumu? Vyznacenie 1 bielej ciary o dlzke cca 4,5m stoji cca 4€ a osadenie znacky s vyhradenym miestom moze stat od 100€ a okrem toho si prenajimate pozemok od mesta, pretoze ho nesmie vyuzivat nik iny - je to cca 11m2. Takze aku sumu by ste navrhli?