Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku

Quoted post


Hosť

#134

2016-04-09 11:30

Práve pre konkrétne zneužitie tohto hrozného zákona, ktorý umožnil a stale umoznuje niektorym ľuďom aj v oblasti Horehronia, Bravacovo/Srnkovo výrub obrovskeho množstva stromov a jeho následné stiepkovanie a toto celé prevedené akože za účelom dania týchto vyrúbaných miest do stavu , ktorý bol v čase cca pred 50 rokmi za účelom spasania pre dobytok. Už tento rok sa však ukazuje , že tento účel bol len zmanipulovaný a vymyslený, pretože vyrúbané plochy znova bujné zarastajú, nie sú vôbec ďalej ošetrované, takže celá akcia mala, len a len finančný charakter...navyše výruby tohto typu ovplyvňujú zdroje vody, ich zachytávaniu v krajine, čo sa už prejavuje vysychanim prameňov za suchých , letných období a tiez slabou ochranou voči stále častejším vetrom so severu a východu...a tieto veci podávam, ako len človek, ktorý v tej krajine začína žiť a cíti už podstatne zmeny.
A čo je najhoršie, je strach , strach konkrétnych ľudí, ktorý sa boja ozvať, pretože sa boja o svoju prácu, existenciu, kedze sú priamo zainteresovaný v týchto " čistkách".
To sú dôvody, pre ktoré prikladám svoj podpis k tejto petícií a výživa , aby aj ďalší urobili to isté, kým nie je neskoro.

Replies


Hosť

#138 Súhlasím. Už včera bolo neskoroRe:

2016-04-09 11:50:41




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...