Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Quoted post

Luxo

#3288 :)

2016-04-06 10:53

Musim sa len zasmiat. :) Jasne, treba vratit Gasparovica, ten aspon vedel ze existuje Organizacia Spojenych nadorov! teda nazorov! doslaka, narodov! Alebo na zahranicnej pode: „Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu… ehm… Balkánu…“ - padlo počas prejavu na valnom zhromaždení OSN v New Yorku :) A mozme pokracovat dalej.

Ci Fica? Ma malo alobalu uz a teraz v kute sedi a caka, aby sa neobjavilo jeho meno na Panamskych papieroch... Ved ma pekny byt od cloveka, co dostava financne inekcie v podobe vratiek. Ci malo som povedal este?

A je tu este pan Ko-ko-tleba /ospravedlnujem sa, koktam/ ale to je Slovensko male na to, aby sme "zachovali cistu rasu", ako vyhlasi do tankoch na Budapest, tak mozme tie 4 hrdzave tanky rovno splavit Dunajom.

Pan Filcko sa vsemozne snazil najst spinu na Kisku, no bohuzial, bezuspesne. Media, oligarchoia, siska, mafia, nikto nic nezistil. A tak a snazil hodit spinu na uzeru. Ktora vsak, nexistovala.

Mame jedineho rozumneho cloveka v politickej urovni. Avsak, my sme po vladach Fica, Mikiho, zlepenca, zvyknuty na nieco spinave, nieco, kde sa vieme postazovat, zasmiat. Ale mame tu cloveka na urovni. A to je zle.

Replies

Jozef III.

#3289 Re: :)

2016-04-06 10:58:23

Ale tak nam treba.Potrebujeme spinu, ved prasata sa v cistom dobre necitia.