Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Quoted post

qwer

#751 Re:

2016-03-08 00:01

#2: -  

takže, aby som to racionálne zhrnul, 8% občanov Slovenska , ktorí sa nechali zmanipulovať Kotlebom, chcú teraz odvolať prezidenta, pretože odignoroval extrémistu a fašistu Kotlebu, a nerokoval s ním? ale Kisku volilo až 60% ľudí!!! Kde berie tých 8% ľudí toľkú naivitu, že 60% sa má prispôsobovať 8%? Resp. uvedomujú si to vôbec , aké je to absurdné? Okrem iného, sú to práve oni, ktorý sa naivne nechali oklamať Kotlebom, a teraz sa čudujú, že s ním aj tak nikto v parlamente nebude rokovať, pretože je extrémista? Veď paradoxne oni súteraz tí, ktorí zneužívajú demokraciu ako sa im zachce. Ďalšia smutná Slovenská realita. 

Replies

Hosť

#755 Re: Re:

2016-03-08 00:05:26

#751: qwer - Re:  

Smutna realita je,ze Kiska je prezident

X

#776 Re: Re:

2016-03-08 00:36:56

Ak niesi blbec, zistis ze Kotleba dostal 8% hlasov no na vyber bolo z vise 20 stran , nebudem klamat neviem kolko % dostal kiska v prvok kole ale v druhol ho volici volili len preto aby sa nestal prezidentom fico, takze az ked budu volby medzi Kotlebom a Ficom napr. tak ti vijde realne percento volicou Kotlebu.. 

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2016-03-08 00:47:03

NEficovolic

#781 Re: Re:

2016-03-08 00:48:26

#751: qwer - Re:  co si sa zblazil ? odkial mas informaciu ze prezidenta chcu odvolat volici LSNS ? ak by si nebol taky hlupy, pozrel by si sa, kedy tato peticia vznikla a zistil by si, ze nevznikla koli nepozvaniu M. Kotlebu prezidentom ... ale je tu moznost, ze clovek ktory peticiu zalozil videl uz rok do buducnosti a vedel co sa udeje :D

Milan

#790 Re: Re:

2016-03-08 01:37:18

Co ty chces "racionalne" zhrnat?Ratio znamena rozum a v tvojom prispevku som ho nenasiel.Splietas prez.volby s parlamentnymi a ine hluposti.Nepaci sa ti,ze ma Kotleba 8% ?A?To je demokracia,teda vlada ludu.Mne sa tiez ten uzernik Kiska nepaci,ale respektujem volu ludu.AK Kotleba nieco urobil,tak ho zatvorte,ked nie,tak ho nechajte na pokoji.Ja som sice Kotlebu nevolil,ale nabuduce budem.Alebo sa mam predtym spytat pana velkomozneho Kisku,koho mozem s jeho dovolenim volit?Taku este nehrali a ani nebudu.Za Boha,za narod!