Proti zrušeniu ZŠ Veternicova 20.

Quoted post

Igor Sasankár

#84 Klamete, až sa Vám z huby práši:

2016-02-13 16:12

#18: -  

Mestská časť nehradila súdne trovy za nejaký futbalový klub a už vôbec nie za Futbalový klub mládeže Karlova Ves, ktorý ste asi mali na mysli. Zhruba 80 000 € mestská časť neprispieva futbalovému klubu, ale svojej rozpočtovej organizácii Karloveský športový klub, ktorý zastrešuje cca 20 športových klubov v Karlovej Vsi.

Inak táto petícia je veľmi zaujímavá. Školu navštevuje cca 200 detí, ale podpisov sa tu nazbieralo cez 500 bezmála z celého Slovenska. Evidentné je, že ju podpisujú mnohí ľudia bez toho, aby vedeli o čo konkrétne sa tu jedná.

Nevedia, že momentálna riaditeľka školy dostala v decembri 2014, t. j. už po voľbách od predošlej starostky peniaze na odmeny, rozdala ich predovšetkým svojim podporovateľom medzi učiteľmi, t. j. nie podľa ich pracovných výkonov, ale podľa ich lojálnosti voči jej osobe a akoby náhodou zabudla, že časť týchto peňazí treba odviesť štátu v odvodoch. Keď sa to zistilo, tak neváhala natrčiť ruky už voči novému vedeniu mestskej časti a žiadať peniaze na úhradu tejto "drobnosti".

Replies


Hosť

#87 Re: Klamete, až sa Vám z huby práši:

2016-02-14 14:36:40

#84: Igor Sasankár - Klamete, až sa Vám z huby práši: 

 Podľa seba súdim teba. Úplne to na vás sedí. Zrejme hodnotíte ľudí podľa seba, ale mýlite sa. Ľudia nie sú hlúpi a nepodpíšu hocičo.  A čo sa týka Karloveského športového klubu, ten nepotrebuje k životu každý, ale základné vzdelanie áno. Právo na vzdelanie je zakotvené aj v Ústave SR. Nechceme mať deti hlúpe, však.  Tých 80 000 eur by pomohlo viacerým školám a predškolským zariadeniam v MČ Karlova Ves a nielen cca 20 športovým klubom. Keď sa nevedia sami "uživiť" nech ich MČ Karlova Ves jednoducho zruší a bude na všetky deti.

Ochrana osobných údajov je veľmi citlivá vec. Ako viete, komu riaditeľka rozdala odmeny? To je osobný údaj a pokiaľ ním vy disponujete a verejne sa k tomu hlásite, tak zrejme vám zákon o ochrane osobných údajov nič nehovorí pán Sasankár!!!