Proti zrušeniu ZŠ Veternicova 20.

Quoted post


Hosť

#5

2016-01-27 10:29

Nedovoľme zrušiť krásnu modernú školu, do ktorej deti chodia s radosťou! Nedopusťme, aby nešťastná super-dvojica Čahojová - Záhradník rozhodovali o tom, kam naše deti budú resp. nebudú chodiť do školy! Pani starostka je matka šiestich detí, preto je pre mňa nepochopiteľné, že sa na výchovu a základné vzdelávanie detí, na ktoré majú základné ústavné právo, pozerá optikou normatívneho financovania. Pani starostke a jej poskokovi Záhradníkovi je poslanie budovy ZŠ Veternicová úplne ukradnuté! Voliči z Karlovej Vsi a Dlhých dielov - do sme si doslova "urobili z capa záhradníka"! S veľkým Z.

Replies


Hosť

#12 Re:

2016-01-28 07:37:55

#5: -  

Ste úplne mimo. Napádate 2 ľudí - Čahojovú a Záhradníka, ktorí presadzujú najjemnejšie riešenie pre deti a rodičov a zachovanie výučby priamo na Veternicovej. A viete, že existujú "jastrabi" medzi poslancami, ktorí chcú školu úplne zrušiť z dôvodu nehospodárnosti? Čím viac sa situácia radikalizuje, tým viac sa získavajú na sile hlasy, ktoré hovoria, že keď sa rodičom nepáči elkované pracovisko, ktoré bude musieť mestská časť dofinancovať, tak radšej tú školu úplne zrušme. Škandalizácia už väčšia nebude a aspoň sa ušetrí viac peňazí. Toto ste chceli?!


Hosť

#26 Re:

2016-01-29 09:17:09

#5: -  

 povedal by som ze zdruzneie "nasa bratislava" sa zmenilo a zacalo vnimat nasu skolu ako "nasa veternicova" ved predsa deti im odrastli skolu nepotrebuju tak prichadza na rad biznis