Zákaz vraždenia koňov

Quoted post

janka

#89 protiustavnost

2016-01-15 15:02

Ustava SR garantuje slobodu viery a akykolvek zakon ktory by potlacal slobodu vyznania je protiustavny. Nemoze zakazat hociaku vieru ci uz je to krestanstvo ci islam. Taky zakon nemoze na zaklade ustavy existovat. 

Replies

Juraj

#94 Re: protiustavnost

2016-01-15 17:41:31

#89: janka - protiustavnost 

 Ale aj ustavu mozno urcite zmenit.  Ak cela verejna i odborna spolocnost dospeje k poznatku, minimalne na zaklade realneho vyvoja situacie. ze islam je hrozba tak v pude sebazachovy a v mene obrany demokracie ustavu zmeni. Mimochodom islamske pravo saria europska legislativa neuznava a velmi sa cudujem, ze napriek tomu uz cele desatrocia v europskych krajinach s vysokou moslimskou populaciou je islam vobec povoleny a viacere zapadoeuropske krajiny uz dopustili existenciu paralelnych sudov sarie.To je skandal! Nuz ale sucasnym europskym skorumpovanym a pokryteckym kratkozrakym politikom je to bohuzial jedno 


Hosť

#96 Re: protiustavnost

2016-01-15 18:21:18

#89: janka - protiustavnost 

 Janka, neprajem Vám, aby ste zažila islám ako vieru, v ktorej ako žena nemáte žiadne práva a muž si môže s Vami robiť čo chce, môže vás predať, zabiť, mlátiť a obmedzovať vo vašom pohybe. Toto nie je v súlade ani s našou ústavou!